Relatieregistratie





Leden/relatie registratie

Als lid/relatie van de vereniging vragen wij u het onderstaande registratieformulier in te vullen. U hebt hiervoor het relatienummer nodig dat u in de brief bij de Overeen van april 2014 is verstrekt. De velden met een sterretje in het onderstaande formulier zijn verplicht, daaronder valt ook het relatienummer. Deze gegevens hebben wij nodig om te kunnen controleren of de bij ons geregistreerde gegevens overeen komen met de daadwerkelijke gegevens, zoals u deze in dit formulier invult. Indien u het formulier heeft ingevuld zult u i.v.m. de controle van de gegevens binnen een week toegang krijgen tot de voor u specifieke gedeelte op de website. 

Registratieformulier voor relaties

Let op: dit registratieformulier is alleen voor relaties van de vereniging. U dient te beschikken over een relatiekenmerk om u met dit formulier te registeren. 

 {loadposition registratierelaties}  

 

U kunt in dit formulier uw naam niet wijzigen. Na controle van uw gegevens ontvangt u van ons een bevestigingsmail. (Dat kan een weekje duren).

Daarna kunt u – indien u bent ingelogd – via het menu-item Users > Mijn profiel > Bewerk profiel uw naam wijzigen. Dat kan overigens ook ten allen tijde voor de overige gegevens.

 

Let op!
Vergeet niet onderaan het formulier op Registreer te klikken dan pas is uw registratie compleet.

 

Na uw registratie wordt u automatisch naar het Usersmenu doorgelinkt.